BLI PARTNER TILL ERIMA!

Är du en sport- eller modebutik? Bli partner till Erima och utveckla din verksamhet. Oavsett om du behöver professionella sportkläder, vår storsäljande fotboll, digitala klubbbutiker eller marknadsföringsmaterial för att locka nya kunder - vi står vid din sida. Vårt internationella affärsteam pratar gärna med dig om attraktiva samarbetsmöjligheter. Låt oss utöka vår verksamhet tillsammans.

Kontakta oss nu

VARFÖR SKA DU BLI EN ERIMA-DISTRIBUTÖR?

Som ett traditionellt företag stöder vi även mindre, regionala klubbar utöver våra sponsringspartners. Oavsett om det handlar om en distriktserie, nationell serie, löpargrupp eller ett företagsevenemang - ERIMA är din kontakt: från rådgivning, till erbjudande, till beställning och service efteråt. Hos oss är alla professionella.

DINA ERIMA-FÖRMÅNER

Hem för Teamsport: I vårt moderna ERIMA-logistikcenter lagras mer än 3,5 miljoner produkter på mer än 20 000 m2 för dig och ditt lag. Med upp till 50 000 artiklar per dag säkerställer ett toppmodernt lagersystem det som vi är kända för: enastående leveransförmåga, tillförlitlighet och snabbhet.

Kontakta oss nu

SNABB LEVERANS

Mer än 3,5 miljoner produkter finns alltid i lager i vårt centrallager och är redo för omedelbar leverans. Även vid beställningar av stora kvantiteter är alla våra artiklar tillgängliga för omedelbar leverans.

LÅNG TILLGÄNGLIGHET

Vare sig det handlar om byte av spelare eller slitage på sportkläder, förändras klubbar och lag ständigt. Det är därför våra teamlines är tillgängliga i fyra år och kan enkelt ombeställas när som helst.

HÖGSTA KVALITET sedan 1900

När det gäller sport kan det ibland bli tufft. Därför lägger vi stor vikt vid kvaliteten, hållbarheten och livslängden på våra sportartiklar.

ERIMA ÄR DIN PARTNER

Har du och ditt lag några ytterligare frågor? Vill ni först ha en icke-bindande konsultation? Vill du ha ett individuellt erbjudande eller vill du beställa direkt? Skriv då till oss via vårt kontaktformulär - vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Bli en Partner!

 Klicka här för att läsa sekretesspolicyn.