SAMARBETA OCH VINNA

Letar du efter enhetliga sportkläder för dig och ditt lag? Dra nytta av över 120 års erfarenhet av att utrusta klubbar och lag inom en mängd olika sporter. Oavsett om du är en amatörklubb, ett professionellt lag eller ett företag, skriv bara till oss - vi ger dig råd!

Bli en erima-klubb

ERIMA LOGISTIC CENTER

Utforska vår lagerverksamhet och få en exklusiv inblick bakom kulisserna.

ETT FÖRETAG MED TRADITION

Vi är ett högpresterande, serviceinriktat företag med dotterbolag i Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Belgien och Nederländerna. I över hundra år har vi erbjudit allt från en enda källa: textilier, väskor, bollar och de nödvändiga sporttillbehören för nästan alla typer av sporter i högsta kvalitet, med en distinkt design och maximal funktionalitet.

OM VARUMÄRKET

 

Traditionellt och autentiskt: I mer än hundra år har vi arbetat tillsammans för att utveckla, producera och distribuera textilier och hårdvara som passar för nästan alla typer av sporter.

ta reda på mer

HISTORIA

ERIMA är idag det äldsta fortfarande existerande tyska sportvarumärket. Företaget kan därför se tillbaka på en lång och traditionell historia. Vi vill ta dig med på en resa tillbaka i tiden.

Ta reda på mer