SPORTLEVERANTÖR SÖKER KLUBBAR

Lagsporter är en del av vårt DNA. Letar du efter enhetliga sportkläder för dig och ditt lag? Dra nytta av över 120 års erfarenhet av att utrusta klubbar och lag inom en mängd olika sporter. Oavsett om du är en amatörklubb, ett professionellt lag eller ett företag, skriv bara till oss - vi ger dig råd!

Kontakta oss nu

DINA LAGKLÄDER

Oavsett om det gäller individuella tröjor, träningsoveraller, T-shirts, utrustning eller supporterartiklar - med ERIMA är du och ditt lag perfekt utrustade för nästa säsong eller det kommande evenemanget. Tack vare mix & match-principen kan du även kombinera olika modeller och storlekar. Vi erbjuder varje klubb och varje lag en oslagbar lagrabatt!

Kolla våra kataloger

DIN ERIMA KLUBBSHOP

 

ERIMA stöder dig och din klubb med en individuell klubbshop. Som en särskild tjänst skapar vi butiken för dig och din klubb.

DIN INDIVIDUELLA KLUBBKATALOG

Vi förser er med en egen klubbkatalog eller flyer med er klubblogotyp och er individuella klubbkollektion. Som en PDF-fil att bläddra i online eller tryckt för varje lag.

 

MIN ERIMA KONFIGURATOR

Skapa ditt matchställ bestående av tröja och shorts i en skräddarsydd design. Det finns inga gränser för din kreativitet och design.

Designa den nu

TJÄNSTER SOM FÖR PROFFS

Känn dig som ett proffs och klä dig som ett proffs! Som ett traditionellt företag stöder vi även mindre, regionala klubbar utöver våra sponsringspartners. Oavsett om det handlar om en distriktserie, nationell serie, löpargrupp eller företagsevenemang - ERIMA är din kontaktperson: från rådgivning, till erbjudande, till beställning och service efteråt. Hos oss är alla professionella.

DINA ERIMA-FÖRMÅNER

Hem för Teamsport: I vårt moderna ERIMA-logistikcenter lagras mer än 3,5 miljoner produkter på mer än 20 000 m2 för dig och ditt lag. Med upp till 50 000 artiklar per dag säkerställer ett toppmodernt lagersystem det som vi är kända för: enastående leveransförmåga, tillförlitlighet och snabbhet.

Kontakta oss nu

SNABB LEVERANS

Mer än 3,5 miljoner produkter finns alltid i lager i vårt centrallager och är redo för omedelbar leverans. Även vid beställningar av stora kvantiteter är alla våra artiklar tillgängliga för omedelbar leverans.

LÅNG TILLGÄNGLIGHET

Vare sig det handlar om byte av spelare eller slitage på sportkläder, förändras klubbar och lag ständigt. Det är därför våra teamlines är tillgängliga i fyra år och kan enkelt ombeställas när som helst.

HÖGSTA KVALITET sedan 1900

När det gäller sport kan det ibland bli tufft. Därför lägger vi stor vikt vid kvaliteten, hållbarheten och livslängden på våra sportartiklar.

120 ÅRS ERFARENHET AV LAGSPORTER

100% lagsporter! Vi har varit aktiva som tillverkare av sportutrustning sedan 1900 och har byggt upp ett Europaomfattande nätverk med över 2 000 specialiserade återförsäljare och över 1 500 klubbar. Vi är specialisten på att utrusta lag, trupper och hela klubbar med sportkläder och tillbehör. Vare sig det gäller fotboll, handboll, volleyboll, innebandy, tennis, friidrott, löpning, gymnastik, bordtennis, eller någon annan sport eller aktivitet som utövas i lag.

Se vår historia

ERIMA ÄR DIN PARTNER

Har du och ditt lag några ytterligare frågor? Vill ni först ha en icke-bindande konsultation? Vill du ha ett individuellt erbjudande eller vill du beställa direkt? Skriv då till oss via vårt kontaktformulär - vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Kontakta oss nu

 Klicka här för att läsa sekretesspolicyn.